Miksi hierontaan?

Joka päivä törmään moniin erilaisiin käsityksiin hieronnasta ja sen mahdollisista hyödyistä. Vallitsevampana kuitenkin on jonkinasteinen epätietoisuus. Miksi hieronnassa siis tulisi käydä ja mitä hyötyä siitä on?

Tässä muutama hieronnasta saatava hyöty:

Hieronnan vaikutuksia-esite

Vaikka hieronnassa tulisi käydä säännöllisesti, niin usein hieronnan tarpeen huomaa vasta, kun keho alkaa oireilla. Alla muutama oire, joihin hieronnalla voidaan vaikuttaa. Millaisiin oireisiin hieronta auttaaHieronta-ajan varaamista ei kuitenkaan kannata jatkuvasti lykätä johonkin tulevaisuuteen ja odotella oireiden alkamista/pahentumista. Ihannetilanne olisi käydä hierojalla ennaltaehkäisevästi, jo ennen kuin mitään oireita ja suurempaa jäykkyyttä kehoon ehtii ilmaantua.

Arjen hektisyyden ja kiireen keskellä kaikkein helpoiten tulee aina tingittyä omasta hyvinvoinnistaan, niin hölmöä kuin se onkin. Jos nyt tuntuu, että näin on päässyt käymään, niin oman aikasi kehonhuoltoon pääset varaamaan tästä. Aikoja on varattavissa ma-ke klo.06.00-21.00 ja la-su klo.08.00-18.00, joten vaikka arki olisi hektistä, niin jokaiselle varmasti löytyy jostakin välistä sopiva aika huoltaa itseään.

 

-TS

Julkaissut tshieronta-pt

Yrittäjä yrityksessä TS Hieronta & Personal Training. Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, personal trainer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: