5 syytä miksi sarjakortti kannattaa

1) Saat alennusta

Varmasti painavin syy, miksi sarjakortti kannattaa on hinta. Sarjakortit ovat 15-25% edullisempia, kuin kertakäynnit. Pystyt siis säästämään sarjakortista riippuen 22.5€-187,5€.

2) Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia

Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia, vaan voit käyttää samaa sarjakorttia vaikka kaverin, puolison, perheen tai vaikka työporukan kesken. Näin sarjakortin ostaminen ei käy niin paljoa kukkaron päälle, jos sarjakortin pystyy jakamaan jonkun kanssa. Samalla saat aktivoitua muitakin ihmisiä oman kehonhuoltonsa suhteen.

 

3) Tulee käytyä useammin hieronnassa

Kun sarjakortti on hankittu, niin voisi ainakin ajatella, että tulee käytyä useammin hieronnassa. Uutta hieronta-aikaa ei välttämättä pysty varaamaan heti hierojalta lähtiessä ja useinmiten asia vain unohtuu. Helposti vierähtää viikko jos toinenkin ja useampi kuukausi, ennen kuin hieronta-ajan varaaminen muistuu mieleen. Sarjakortissa käynnit ovat etukäteen maksettu ja sarjakortti on taskussa muistuttamassa hieronta-aikojen varaamisesta.

 

4) Koet hieronnan vaikutukset eri tavalla

Jos hieronnan tulee käytyä vain harvakseltaan silloin tällöin, niin et saa hieronnasta kaikkea hyötyä irti ja saatat kokea, että hieronnasta ei juurikaan ole hyötyä. Useinmiten lihasten kireys ei ole tullut yhdessä yössä, joten ei voi olettaa että ne saataisiin myöskään yhdellä käsittelykerralla auki. Kun käyt säännöllisesti hieronnassa, huomaat hieronnan vaikutukset eri tavalla ja lihaskireyttä saadaan vähennettyä huomattavasti tehokkaammin, kuin yksittäisillä, epäsäännöllisillä käyntikerroilla.

5) Suunnitelmallisuus

Kaikki sarjakortit ovat voimassa 12kk ostohetkestä, joten 10-kortilla voit tehdä kehonhuoltosuunnitelman melkein koko vuodelle, jos tarkoitus on käydä vain ylläpitävässä hieronnassa.  Hektisissä elämäntilanteissa suunnitelmallisuus on tärkeää. Jotta saat aikaa myös itsellesi ja omalle kehonhuollollesi on järkevää suunnitella käynnit valmiiksi. Nettiajanvarauksen kautta pystyt varaamaan useampia aikoja ja sitäkautta sovittamaan hieronnat osaksi arkea. Nettiajanvarauksen kautta pystyt myös hallinnoimaan omia varauksiasi kätevästi ja peruuttamaan tai siirtämään varaamiasi aikoja, mikäli aikataulut muuttuvat matkanvarrella.

Simple World Health Day Wellness Facebook Post

 

Jos jokin sarjakorteissa jäi askarruttamaan, niin ota rohkeasti yhteyttä. Autan mielelläni kehonhuoltosuunnitelman tekemisessä ja autan löytämään juuri sinulle sopivat hieronta-ajat.

-TS

Julkaissut tshieronta-pt

Yrittäjä yrityksessä TS Hieronta & Personal Training. Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, personal trainer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: