Koko keho kuntoon-sarjakortti

Uusi koko keho kuntoon-sarjakortti sisältää 2x45min, 2x60min ja 2x75min hieronta-ajat.

Tämän sarjakortin tarkoituksena on nimensä mukaisesti laittaa koko keho kuntoon.
Ajat ovat suunniteltu seuraavasti:

45min

Käydään läpi käsivarret kokonaan, sekä olkapäät ja rintalihakset. Usein esim. käsien puutuminen johtuu ihan vain lihasten kireydestä ja kiristyessään alkavat painamaan kädessä kulkevia tuntohermoja, jotka aiheuttavat käsien puutumisen. Ja vaikka käsissä ei olisikaan varsinaisesti ollut oireita, niin käsiä tulee käytettyä päivittäin, joten niitäkin on hyvä käsitellä jo ennen kuin mitään varsinaisia oireita ilmaantuu.

60min

Käydään läpi selkä kokonaan ja mikäli aikaa jää, niin hieman olkapäitä/rintalihaksia. Selkä-se nykyajan yleisin ongelma. Olipa ongelmana enemmän yläselkä ja niskahartiaseutu tai alaselkä, niin selkä on hyvä käsitellä kokonaan. Usein myös rintalihasten ja olkapäiden kireys aiheuttaa jännitteitä selän puolelle, joten niitä olisi hyvä käsitellä myös tässä yhteydessä, mikäli aika riittää.

75min

Käydään jalat kokonaisuudessaan läpi. Tässä ajassa ehditään käydä jalat kokonaisuudessaan läpi, mukaan lukien jalkapohjat ja lonkankoukistajat. Vaikka yleisimmin kaikki oireet tuntuvat enimmäkseen yläkropassa, niin ongelmien todellinen syy saattaa löytyäkin jostain ihan muualta. Esim. alaselän oireet hyvin usein johtuvatkin pakaroiden tai lonkankoukistajien kireydestä.

Keho on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Siksi olisi hyvä myös käsitellä koko keho kokonaisuudessaan.

Kuten muutkin sarjakortit, voimassaoloaika on 12kk, mutta suosittelen käyttämään tämän sarjakortin melko tiiviillä tahdilla, jotta saadaan kaikki hyöty tästä irti.

Oletpa siis päästä varpaisiin jumissa tai haluat vain kartoittaa, missä kunnossa se kroppa on, niin kannattaa hyödyntää tätä sarjakorttia!

-TS

Julkaissut tshieronta-pt

Yrittäjä yrityksessä TS Hieronta & Personal Training. Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, personal trainer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: