Ajan varaaminen, siirtäminen ja peruuttaminen

Kun haluat varata ajan hierontaan tai pt-palveluihin, haluat siirtää varaamaasi aikaa tai perua sen kokonaan, toimi alla olevien ohjeiden mukaan.

don't forget

Ajan varaaminen

Kun haluat varata ajan, suosittelen käyttämään nettiajanvarausta. Nettiajanvarauksesta näet suoraan kaikki vapaana olevat ajat vielä samalle päivälle tai voit suunnitella kehonhuoltoasi useamman viikon päähän.

Ajan voi varata myös puhelimitse, joko soittamalla tai tekstiviestillä. Myös sähköpostitse voi tiedustella vapaita aikoja. Hierontojen aikana en vastaa puhelimeen ja toisinaan en ehdi soittaa takaisin samana päivänä mikäli päivä on ihan täynnä ja vapaudun vasta myöhään illalla. Suosittelen siis mieluummin laittamaan tekstiviestin/sähköpostia. Halutessasi voit jättää myös ääniviestin, johon kannattaa kertoa jo valmiiksi mistä palvelusta olet kiinnostunut sekä mikä päivä ja aika sopisi sinulle parhaiten. (Muista jättää ääniviestiin myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi/puhelinnumerosi, josta sinut tavoitan)

Myös pt-tunteja voi varata nettiajanvarauksesta. Suosittelen kuitenkin olemaan minuun yhteydessä ensin sähköpostitse, jonka perusteella tapauskohtaisesti katsotaan miten edetään.

Ajan siirtäminen ja peruuttaminen 

  1. Varattu aika tulee siirtää tai peruuttaa viimeistään 24h ennen varatun ajan alkua. Ajan voi perua soittamalla, tekstiviestillä, sähköpostitse tai itse nettiajanvarauksen kautta, kohdasta ”Omat varaukset”.
  2. Vastaan aina peruutusviesteihin (tekstiviesti/sähköposti). Nettiajanvarauksen kautta tehdyt peruutukset kirjautuvat minulle automaattisesti, joten niitä en kuittaa enää erikseen. Varaamasi aika katsotaan perutuksi vasta, kun olen vastannut viestiisi. Aikaasi siis ei katsota perutuksi, mikäli olet vain koittanut soittaa tai laittanut viestin, joihin en ole vastannut. (Riittää, että olet laittanut peruutusviestiin viimeistään 24h ennen ajanvarauksen alkua, vaikka vastaisin vasta muutaman tunnin kuluttua.)
  3. Jos haluat siirtää ajanvaraustasi, saat siirrettyä sen helpoiten nettiajanvarauksen kautta kohdasta ”Omat varaukset”. Varausten siirtäminen tulee tehdä myös viimeistään 24h ennen varauksen alkua. (Nettiajanvaraus sulkee siirtämis- ja peruutustoiminnon 24h ennen ajanvarauksen alkua, jonka jälkeen et pysty sitä enää itse siirtämään tai peruuttamaan)
  4. Peruuttamattomista/ liian myöhään perutuista/siirretyistä ajoista veloitetaan 80% listahinnan mukainen hinta. Laitan käynnistä laskun, joko sähköpostitse, paperilaskuna tai halutessasi voit maksaa käyntisi seuraavalla kerralla, kun tulet hierontaan.

Mikäli peruutat tai siirrät ajan äkillisen sairastumisen/tapaturman vuoksi, en peri mitään maksuja, vaikka peruuttaisit ajan alle 24h ennen ajanvarauksen alkua. Toivoisin kuitenkin, että peruutat ajan mahdollisimman pian, kun tiedät sairastuneesi, eikä vasta viimehetkellä. Jos olet esim. flunssassa ja epäilet ettet ehdi parantua ennen hierontaa, suosittelen perumaan/siirtämään ajan varmuuden vuoksi tai halutessasi voit antaa aikasi esim. kaverille/perheenjäsenelle, joka voi sen käyttää mikäli et itse pääse.  dear clientEdellämainitut peruutusehdot lukevat myös kotisivuillani, sekä nettiajanvarauksen ylälaidassa. Mikäli haluat ajanvarauksestani muistutuksen sähköpostitse, peruutusehdoista muistutetaan myös tällöin. Yritän tarjota ammattitaitoista palvelua mahdollisimman laajoilla ja joustavilla aukioloajoilla ja kohtuullisilla hinnoilla. Jos useampi asiakas jättää tulematta päivän aikana, on se automaattisesti myös pois päivän tuotosta ja minun tulisi entisestään pidentää työpäiviäni, jotta saan tarvittavan tuoton joka päivältä. Tämä taas alkaa vaikuttaa palvelun laatuun, jos työpäivät venyvät epäinhimillisen pitkiksi.  Kun varattu aika perutaan ajoissa, ehtii toinen asiakas varata tämän ajan.
Nämä ohjeet ovat siis sekä teidän, asiakkaiden että omien etujeni mukaista, jotta saan tarjottua jatkossakin hyvää palvelua ja pystyn jatkuvasti kehittämään ammattitaitoani ja palveluitani entistäkin laajemmiksi.

-TS

Julkaissut tshieronta-pt

Yrittäjä yrityksessä TS Hieronta & Personal Training. Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, personal trainer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: