Lisäpalvelu: Kuivakuppaus

Kuivakuppaus eli imukuppihieronta

Lisää tehoa hierontaan! Nimensä mukaisesti hoidossa käytetään imukuppeja. Imukuppi asetetaan iholle ja kupin sisään muodostuu alipaine, joka nostaa alla olevia kudoksia ylöspäin. Kupit voidaan pitää paikallaan tai niitä voidaan liikuttaa iholla rasvan avulla.
Sama palvelu kulkee myös nimellä kuivakuppaus. Tavallisen kuppauksen sijaan tässä hoidossa ihoon EI tehdä reikiä, eikä näin ollen vertakaan tule.

Oma hierontatyylini koostuu erilaisista hierontaotteista, joilla pyritään muokkaamaan lihasta sekä pitkittäin, että poikittain. Hieronnassa lihakseen kohdistuu alaspäin suuntautuva paine. Imukuppien avulla lihaksia saadaan myös ”nostettua” ylöspäin niihden sisälle muodostuvan alipaineen avulla. Kun imukupit yhdistetään urheiluhierontaan, saadaan aikaan entistäkin tehokkaampi hoitotulos.

imukuppihieronta

Mitä hyötyä imukuppihieronnasta on?

 • lihasten rentoutuminen
 • lisää lihasten elastisuutta ja kimmoisuutta
 • verenkierron ja aineenvaihdunnan kiihtyminen
 • apu kosmeettiseen selluliittiin
 • nesteiden ja kuona-aineiden poistaminen

Milloin imukuppihierontaa ei voida käyttää

 • imukuppihierontaan pätee samat rajoitteet, kuin hierontaan muutenkin (jos et ole vielä tutustunut hierontaa rajoittaviin tekijöihin, pääset lukemaan niistä täältä )
 • alueet joilla on tai on ollut suonikohjuja
 • vaurioitunut ihoalue, ihosairaus, alueet joilla on isoja luomia
 • verenohennuslääkitys, kortisonilääkkeet
 • turvonneet alueet, venähdykset ja tuoreet vammat
 • kuume ja tulehdussairaudet
 • sydämen vajaatoiminta/ vaikea sydänairaus

Hoidossa käytettävät imukupit

Hieronnassa käytettäviä imukuppeja on erikokoisia, jotta niitä voidaan käyttää sekä kehon isoimpiin, että pienimpii lihaksiin. Imukuppeja on sekä kumisia, että silikonisia. Muista mainita, jos olet allerginen jommalle kummalle, niin käytän hoidossa sinulle sopivia kuppeja.

cof

img_20190106_113502.jpg

Imukuppihieronnasta jää todennäköisesti jälkiä ihoon. Jos olet muutenkin mustelmaherkkä, niin saat varautua mustelmiin tämänkin hoidon jälkeen. Jäljet kuitenkin häviävät samaan tapaan kuin mustelmatkin. Imukupit voidaan pitää iholla paikallaan, jolloin jäljet ovat kuvan mukaiset. (jäljet saattavat olla myös huomattavasti tummemmat kuin kuvassa, mutta niitä ei kannata pelästyä) Jos imukuppeja liikutetaan iholla, niin vastaavia jälkiä ei tule yhtä helposti. Mustelmista huolimatta hoito ei ole kivulias ja imukuppiin muodostuvaa alipainetta saadaan säädettyä, jotta hoito tuntuu miellyttävältä, vaikka olisitkin todella kipuherkkä.

cof

Imukuppihieronta voidaan tehdä joko omana hoitonaan tai muun hieronnan yhteydessä. Alla olevat hinnat tarkoittavat hoitoja, jotka tehdään kokonaan imupeilla. Jos haluat yhdistää imukupit muuhun hierontaan, niin aikaa kannattaa varata normaalia enemmän. Esim. jos normaalisti olet varannut 45min ajan, niin imukuppeja käytettäessä kannattaa ottaa ainakin 15min totuttua pidempi aika.

hinnasto

Oman aikasi imukuppihierontaan pääset varaamaan tuttuun tapaan nettiajanvarauksesta

Tervetuloa kokeilemaan!

-TS

Julkaissut tshieronta-pt

Yrittäjä yrityksessä TS Hieronta & Personal Training. Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, personal trainer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: