Varausehdot

TIIVISTETTYNÄ

Varattu aika on aina sitova. Varattu aika tulee siirtää tai perua vähintään 24h ennen ajanvarauksen alkua. Peruuttamattomista tai alle 24h perutuista ajoista peritään 100% listahinnan mukainen hinta.
Lääkärintodistusta vastaan alle 24h perutuista ajoista ei aiheudu mitään kuluja. 

Tarkemmat tiedot varausehdoista alla.
Nämä varausehdot ovat voimassa toistaiseksi ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan erikseen. 

AJAN SIIRTÄMINEN

Pääset siirtämään tai perumaan varaamaasi ajan nettiajanvarauksen kautta, laittamalla minulle viestiä (tekstiviesti/ WhatsApp/ sähköposti) tai soittamalla/ jättämällä ääniviestin. Muista laittaa viesteihin aika, jonka haluat siirtää, sekä oma nimesi.
Aika tulee siirtää hyvissä ajoin. Viimeistään 24h ennen ajanvarauksen alkua tehtävissä siirroissa, ajan siirtäminen onnistuu ilman lisäkuluja. Voit toki kysyä varauksen siirtämistä lyhyemmälläkin varoitusajalla, varsinkin jos kyse on vain ajan siirtämisestä samalle päivälle.
Jos haluat siirtää aikaasi viimetingassa, en välttämättä pysty siirtämään sitä haluamallesi ajankohtaan ja todennäköisesti joudut maksamaan myös käyttämättömästä ajasta.

Kannattaa siis koittaa itse saada joku toinen käyttämään varaamasi aika, jos omiin aikatauluihisi tulee yllättäviä muutoksia. Jos saat itse ”myytyä” aikasi jollekin toiselle, joka sen tulee käyttämään, sinulle ei luonnollisesti aiheudu tästä mitään kuluja.

AJANVARAUKSEN PERUMINEN

Varaamasi ajan peruminen toimii samoin, kuin edellä mainittu ajan siirtäminen. Pääset perumaan ajan itse nettiajanvarauksesta tai ottamalla yhteyttä minuun. Ajan perumiseksi ei riitä se, että olet koittanut soittaa/ laittaa viestiä, joka on esim. vahingossa mennyt väärään numeroon. Olkaa siis tarkkana, että numerot ovat oikeassa järjestyksessä, kun otatte puhelimitse yhteyttä.
Vastaan AINA peruutusviesteihin ja aika katsotaan perutuksi vasta kun olen vastannut viestiisi. Kuitenkin riittää, että olet laittanut peruutusviestin viimeistään 24h ennen ajanvarauksen alkua, vaikka vastaisinkin siihen vasta muutaman tunnin kuluttua.

HINNAT

Hinnat ovat selkeästi esillä sekä yrityksen nettisivuilla, että hoitotilassa. Hinnat ovat toistaiseksi voimassa ja yritys pidättää oikeuden kaikkiin hintojen muutoksiin. Kaikista hintojen muutoksista ilmoitetaan kuitenkin aina mahdollisimman hyvissä ajoin, ennen uusien hintojen voimaantuloa.

Alennusten antaminen on yrittäjälle vapaaehtoista, eikä kukaan velvoita niitä antamaan. Itse olen määritellyt tietyt alennusryhmät ja yhteistyökuviot. Alennukset myönnetään vain alennukseen oikeuttavaa korttia/ tositetta esittämällä. ( voimassaoleva opiskelijakortti/ sähköinen opiskelijakortti, voimassaoleva Sali82:n kulkuavain/ jäsenkortti, voimassaoleva TSK:n jäsen-/kuukausikortti)

Muista alennuksista ja kampanjoista, sekä niiden ehdoista ilmoitetaan erikseen.
Jos hinnoista on jotakin kysyttävää/ epäselvyyttä, ota rohkeasti yhteyttä.

Julkaissut tshieronta-pt

Yrittäjä yrityksessä TS Hieronta & Personal Training. Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, personal trainer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: