Aukioloajat muuttuvat 2.9.2019

Syksy tuo mukanaan isoja muutoksia, sillä istahdan itse takaisin koulunpenkille 2.9.2019. Tämä tulee luonnollisesti näkymään aukioloajoissa, sillä opinnot eivät sisällä monimuoto- tai etäopintoja. (Opintojen arvioitu kesto on n.1,5-2vuotta) Opinnot eivät liity terveydenhuoltoon, mutta en silti sanoisi alanvaihdon olevan työnalla. Itseäni kiinnostaa hyvinkin moni ala ja yrittäjänä näitä omia mielenkiinnon kohteita on kohtuullisen helppo yhdistellä! 🙂

people coffee meeting team
Photo by Startup Stock Photos on Pexels.com

Tarkat aikataulut saadaan koululta todennäköisesti vasta syyskuussa, joten nettiajanvarauksessa ei vielä ole syyskuulle aikoja tarjolla, kuin viikonlopuille. Päivitän nettiajanvaraukseen vapaita aikoja sitä mukaan, kun koulun puolelta aikataulut selviävät. Eli nyt vaaditaan hieman malttia!

Viikonloput pysyvät aukioloaikojen puolesta ennallaan, eli aikoja on varattavissa klo. 08.00-20.00 välille. Pääpaino työajoissani tuleekin olemaan viikonlopuissa ja koulun mahdollisissa loma-ajoissa. Pyrin mahdollisuuksien mukaan toki avaamaan myös ilta-aikoja, jotka todennäköisesti sijoittuvat klo.17.00-21.00 välille.

concrete road between trees
Photo by Craig Adderley on Pexels.com

Pyrin totuttuun tapaan pitämään kaikki vapaat ajat nettiajanvarauksessa, mutta kannattaa myös laittaa viestiä ja kysellä vapaita aikoja, jos tuntuu, ettei sopivaa aikaa tunnu netin kautta löytyvän.

Aukioloaikojen muuttuminen kannattaa huomioida myös esim. sarjakorttia hankkiessa. Sarjakortit ovat edelleen voimassa 12kk, vaikka aikoja on aiempaa suppeammin.

-TS

Julkaissut tshieronta-pt

Yrittäjä yrityksessä TS Hieronta & Personal Training. Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, personal trainer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: