Aukioloajat muuttuvat 2.9.2019

Syksy tuo mukanaan isoja muutoksia, sillä istahdan itse takaisin koulunpenkille 2.9.2019. Tämä tulee luonnollisesti näkymään aukioloajoissa, sillä opinnot eivät sisällä monimuoto- tai etäopintoja. (Opintojen arvioitu kesto on n.1,5-2vuotta) Opinnot eivät liity terveydenhuoltoon, mutta en silti sanoisi alanvaihdon olevan työnalla. Itseäni kiinnostaa hyvinkin moni ala ja yrittäjänä näitä omia mielenkiinnon kohteita on kohtuullisen helppo yhdistellä! 🙂

people coffee meeting team

Photo by Startup Stock Photos on Pexels.com

Tarkat aikataulut saadaan koululta todennäköisesti vasta syyskuussa, joten nettiajanvarauksessa ei vielä ole syyskuulle aikoja tarjolla, kuin viikonlopuille. Päivitän nettiajanvaraukseen vapaita aikoja sitä mukaan, kun koulun puolelta aikataulut selviävät. Eli nyt vaaditaan hieman malttia!

Viikonloput pysyvät aukioloaikojen puolesta ennallaan, eli aikoja on varattavissa klo. 08.00-20.00 välille. Pääpaino työajoissani tuleekin olemaan viikonlopuissa ja koulun mahdollisissa loma-ajoissa. Pyrin mahdollisuuksien mukaan toki avaamaan myös ilta-aikoja, jotka todennäköisesti sijoittuvat klo.17.00-21.00 välille.

concrete road between trees

Photo by Craig Adderley on Pexels.com

Pyrin totuttuun tapaan pitämään kaikki vapaat ajat nettiajanvarauksessa, mutta kannattaa myös laittaa viestiä ja kysellä vapaita aikoja, jos tuntuu, ettei sopivaa aikaa tunnu netin kautta löytyvän.

Aukioloaikojen muuttuminen kannattaa huomioida myös esim. sarjakorttia hankkiessa. Sarjakortit ovat edelleen voimassa 12kk, vaikka aikoja on aiempaa suppeammin.

-TS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s