Kipeänä hierontaan?

HIERONTA-AIKA VARATTUNA, MUTTA ENTÄ JOS SAIRASTUN? 

Vaikka kroppa olisi ihan solmussa, mutta olet kipeänä, niin hierontaan ei kannata tulla. Vaikka itsestäsi tuntuisi, että sinulla on vain pieni flunssa, niin todennäköisesti hieronnan jälkeen flunssaoireet vain pahenevat, vaikka lihasjumit helpottaisivatkin. Hieronta heikentää hetkellisesti kehon vastustuskykyä, jolloin jo olemassa olevat oireet pahenevat tai jos joku kotona sairastaa, niin entistä suuremmalla todennäköisyydellä sairastat seuraavaksi sinäkin. Toisaalta kovan flunssan kanssa ei välttämättä ole mitenkään miellyttävää muutenkaan tulla hierontaan, jos nenä on jo valmiiksi ihan tukossa.

short red hair woman blowing her nose
Photo by Public Domain Pictures on Pexels.com

 

YRITTÄJÄLLÄ EI OLE SAIRASLOMAA

Vaikka oma vastustuskykyni on melkoisen korkea, niin haluaisin silti välttyä kaikilta ylimääräisiltä riskeiltä sairastua. Yrittäjänä kun ei sovi sairastaa, sillä palkka ei juokse, jos töitä ei voi tehdä. Ei siis ole kyse pelkästään sinun miellyttävästä hierontakokemuksestasi, vaan myös omasta työkyvystäni. Muutamankin päivän sairaspoissaolo töistä tekee melkoisen loven kuukausituloihin.

AJAN PERUMINEN

Sairastapauksissa pätee samat peruutusehdot, kuin muutenkin: varattu aika tulee perua 24h ennen varatun ajan alkua. Peruuttamattomasta tai liian myöhään perutusta ajasta peritään 100% listahinnan mukainen hinta. Pari päivää ennen hierontaa oleva ”pieni nuha” tai kuume on jo merkkejä siitä, ettei hierontaan kannata tulla. Aika kannattaa siis siirtää jo hyvissä ajoin, näin oma työpäiväni pysyy mielekkäänä, kun joku muu saa mahdollisuuden varata sinulta vapautuneen ajan.

Toisinaan saatat sairastua yönaika, etkä millään ole voinut perua aikaasi ajoissa. Minulle voi kuitenkin laittaa viestiä 24/7 ja sähköpostiin tulevan peruutuslinkin kautta saat peruttua ajan helposti koska tahansa. Ilmoita siis äkillisestäkin sairastumisesta pikimmiten.

Koitetaan välttää syysflunssan leviäminen ja sairastetaan suosiolla kotona!

-TS

 

 

Julkaissut tshieronta-pt

Yrittäjä yrityksessä TS Hieronta & Personal Training. Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, personal trainer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: