Arvostele, vaikuta ja voita

Tiesithän, että yrityksille on tärkeää kuulla mielipiteesi saamastasi palvelusta tai ostamastasi tuotteesta? Tämän palautteen perusteella yritys pystyy kehittämään toimintaansa entistäkin paremmaksi ja asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.

Hierojana saan ainakin itse suoraa palautetta asiakkailta heti hieronnan jälkeen ja arvosta tätä suuresti. Olet kuitenkin varmasti itsekin ollut tilanteessa, jossa etsit itsellesi sitä uutta vakio hierojaa tai hyvää hierojaa oman hierojasi lomaillessa? Hierojia löytyy toki googlaamalla pilvin pimein Turunkin alueelta, mutta olisi varmasti kiva lukaista muiden kokemuksia, jotta saisi jonkinlaisen ennakkokäsityksen, vastaako kyseinen hieroja omia tarpeita ja toiveita.

Yritykseni hakee vahvasti uutta suuntaa seuraavan vuoden sisällä, toimiala laajenee ja muutoksia on tiedossa. Nyt sinulla on siis hyvä tilaisuus päästä vaikuttamaan tulevaan.

ARVOSTELEMALLA OLET MUKANA ARVONNASSA

Haluan haastaa sut antamaan julkista palautetta ja jakamaan sun kokemuksia omasta yrityksestäni. Millainen oli sun hierontakokemus, jäikö jokin uupumaan, kaipaatko jotakin lisäpalveluita, muita toiveita? Oli kokemuksesi sitten hyvä tai huono, niin toivoisin pientä perustelua arvostelullesi. (Tämä ei toki ole pakollinen, mutta palautteena pelkkä ”oli ok”, ei juurikaan kerro kenellekään mitään. )

Arvostelun voit jättää Facebookin, Googlen tai Timman kautta. Halutessaan palautetta voi toki laittaa somen kautta viestitsekin. Kaikkien 15.4.2020 arvostelun jättäneiden kesken arvotaan 3kpl 30min hierontalahjakortteja. 

Facebookin arvosteluun pääset tästä
Googlen arvosteluun pääset tästä

white smartphone
Photo by Cristian Dina on Pexels.com

Kiitos jo etukäteen arvostelustasi!

-TS

Julkaissut tshieronta-pt

Yrittäjä yrityksessä TS Hieronta & Personal Training. Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, personal trainer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: