Uusi hinnasto 13.4. alkaen

Uusien toimitilojen myötä astuu voimaan myös uusi hinnasto. Isoin muutos uudessa hinnastossa näkyy varmasti sarjakorteissa, sillä 5x ja 10x kortit vaihtuvat 3x ja 6x kortteihin. (Uusissa sarjakorteissa alennusprosentti on 5%-10%) Uudet sarjakortit ovat voimassa 6kk ostohetkestä.

HINNASTO 13.4. ALKAEN 2.0

Nykyiset hinnat ovat voimassa 13.4. asti ja nykyisiä 5x ja 10x sarjakortteja myyn normaalisti siihen asti. Nykyiset sarjakortit ovat normaalisti käytettävissä myös uudessa toimipisteessä, niiden voimassaoloaikojen puitteissa.

Aleryhmiä on jo matkan varrella karsiutunut pois yhteistyökuvioiden muututtua ja tällä hetkellä käytössä on ainoastaan opiskelija-alennus voimassaolevaa opiskelijakorttia näyttämällä. 13.4. alkaen opiskelija-alennus on – 10% kertakäyntien hinnoista.

ihanakauneushoitola
13.4. alkaen löydät minut kauneushoitola IHANA:n tiloista.

Tervetuloa hierontaan!

-TS

Julkaissut tshieronta-pt

Yrittäjä yrityksessä TS Hieronta & Personal Training. Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, personal trainer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: