Missä mennään?

Nyt on ollut hieman hiljaiseloa, sillä muutoksia on ollut paljon ja niihin sopeutuminen on vienyt oman aikansa.

Korona on omaan yritykseeni tuonut paljon hyviä muutoksia, vaikka toki myös huomattavaa taloudellista tappiotakin. Toimipisteen vaihto IHANA: an on ollut oikein tervetullut muutos, joka oli yritystoimintani jatkumisen kannalta myös melko välttämätön. Meillä on ihan huikea työporukka ja muutaman vuoden yksin toimimisen jälkeen työkaverit ovat oikein tervetullut juttu.

Tervetuloa rentoutumaan!
Photo by cottonbro on Pexels.com

Opintojen myötä olen rakentamassa oikeastaan koko yritystoimintaani uudelleen. (tästä tulossa lisätietoja myöhemmin) Hierojan töitä jatkan edelleen ja jatkokoulutuksia on tähänkin alaan liittyen suunnitteilla, jotta pystyn jatkossa yhä paremmin ja monipuolisemmin hoitamaan teitä!

Tällä hetkellä pystyn tarjoamaan hieronta-aikoja koulun asettamien aikataulujen puitteissa. Nyt syysloman (vk42) jälkeen jakso vaihtuu niin, että hieronta-aikoja on tarjolla ma-ke joustavasti sopimuksen mukaan, perjantai-iltaisin, sekä lauantaisin klo.9-15.

Edelleen jännitetään kuinka pahasti toinen ”korona-aalto” iskee nyt syksyllä ja miten se tulee liiketoimintaan vaikuttamaan. Olet kuitenkin edelleen normaaliin tapaan tervetullut hoitolaamme, sillä pidämme korkeasta hygieniasta tiukasti kiinni, jotta asiointisi olisi mahdollisimman turvallista. Tulethan hoitoihin kuitenkin vain täysin terveenä.

Pyydettäessä käytämme maskia tai visiiriä hoidon aikana.
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Jos nettiajanvarauksesta ei tunnu löytyvän sopivaa aikaa, niin kannattaa soittaa suoraan IHANA:an p. 0442409672 tai laittaa viestiä suoraan minulle p.0402542810(vain viestit).

-TS

Julkaissut tshieronta-pt

Yrittäjä yrityksessä TS Hieronta & Personal Training. Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, personal trainer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: