Uusi toimipiste+ maksutavat

3.9.2021 alkaen hieronta-aikoja on varattavissa myös Mynämäelle. Toimin siellä Kynsihuoneen viihtyisissä ja valoisissa tiloissa aina perjantaisin. Mynämäen ajat ovat varattavissa omasta työnumerostani 0402542810, sekä omasta nettiajanvarauksestani https://varaa.timma.fi/tshieronta. Kynsihuone sijaitsee Mynämäen keskustassa osoitteessa Keskuskatu 15. Liikkeen edestä löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Ihanassa jatkan edelleen ma-to + syksyn myötä teen taas joitakin viikonloppuja. (Huomioi myös Ihanan uusi osoite 1.7.2021 alkaen on Kristiinankatu 4)

UUDET MAKSUTAVAT + HINNASTO

Mynämäellä käy syyskuusta alkaen maksutapoina myös E-passi ja Smartum, sekä MobilePay. (Huom! Nämä siis vain Mynämäellä, Turun toimipisteellä edelleen vain käteinen/ korttimaksut)

Mynämäen hinnaston näet alla. Opiskelija-alennus on voimassa myös Mynämäellä, mutta sarjakortteja en ainakaan toistaiseksi siellä myy. Valitettavasti myös Ihanasta ostetut sarjakortit käyvät vain Ihanassa.

Kuten hinnastosta huomaa, niin palvelutarjontaan tulee myös uusia palveluita syyskuun aikana. Olen elokuun aikana sekä päähieronta-, että kuumakivihieronnan koulutuksissa, jonka jälkeen ne tulevat myös nettiajanvaraukseen tarjolle.

Lämpimästi tervetuloa kumpaankin toimipisteeseen!

-TS

Julkaissut tshieronta-pt

Yrittäjä yrityksessä TS Hieronta & Personal Training. Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, personal trainer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: