Paljon uutta

Uusi toimipiste, uusia palveluita, uusi hinnasto, uusia maksutapoja… ja mitä kaikkea? Viime aikoina on tullut paljon muutoksia moneenkin asiaan ja tästä postauksesta löytyy vastauksia moniin kysymyksiin.

Uusi toimipiste

Alun perin minun oli tarkoitus toimia Mynämäellä vain osa-aikaisesti, mutta 21.9.2021 alkaen päädyinkin siirtymään kokonaan Mynämäelle. Osittain muuton syynä oli se, että asun itse Taivassalossa ja Turkuun 5-6 kertaa viikossa ajettava työmatka + työmatkasta, autopaikasta ja itse toimitilasta koituvat kulut kasvoivat todella koviksi.

Jokainen asiakas on yksilö ja kaipaa yksilöllistä hoitosuunnitelmaa. Pidemmän päälle aiemmissa tiloissani Turussa en olisi pystynyt pidemmällä tähtäimellä tarjoamaan enää laadukasta, yksilöllistä palvelua kilpailukykyiseen hintaan.

Nykyisen toimitilani löydät siis Mynämäen ydinkeskustasta Kynsihuoneen tiloista, osoitteesta Keskuskatu 15. Yhteystietoni ovat pysyneet samana, mutta nettiajanvaraus toimii nykyään https://varaa.timma.fi/tshieronta (aukeaa uuteen ikkunaan)

Uusi hinnasto

Mynämäen hintataso on hieman Turkua edullisempi. Nämä hinnat vastaavat aikalailla sarjakorttien kertahintoja, josta johtuen en ainakaan toistaiseksi sarjakortteja myy. Minulla on käytössä kuitenkin ”leimakortti”, jossa joka 5. kerralla saa -10% alennuksen. Korttia voi hyödyntää kaikkiin palveluihin ja kaiken mittaisiin hieronta-aikoihin, eikä sillä ole mitään voimassaoloaikaa. Kortin saat mukaan seuraavalla käynnilläsi.

Hinnastoon on ilmestynyt myös uusina palveluina kuumakivihieronta ja intialainen päähieronta. Näistä palveluista on tulossa vielä omat esittelyt, mutta palvelut löytyvät jo nettiajanvarauksesta. Jos kaipaat apua ajanvarauksessa/ oikean ajan varaamisessa, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Uudet maksutavat

Tuttuun tapaan kortti ja käteinen toimivat edelleen varmoina maksuvälineinä, mutta niiden rinnalle olen taas saanut tuotua työnantajien tarjoamia hyvinvointietuja.

Nyt otan vastaan siis myös Smartum Pay, ePassi, sekä Eazybreak- maksutapoja.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uusiin valoisiin tiloihini Mynämäkeen!

Julkaissut tshieronta-pt

Yrittäjä yrityksessä TS Hieronta & Personal Training. Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, personal trainer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: