Ajanvaraus

AJANVARAUS MYNÄMÄKI KYNSIHUONE

Puhelimitse 0402542810, myös tekstiviestissä/ WhatsAppilla tavoittaa. Tai nettiajanvarauksesta https://varaa.timma.fi/tshieronta

Jos sopivaa aikaa ei tunnu nettiajanvarauksesta löytyvän, niin laita rohkeasti tekstiviestiä/ WhatsApp-viestiä tai sähköpostia (tinja.hieroja@gmail.com) ja kysy itsellesi sopivista ajoista.

Jos olet tulossa hierontaan ensimmäistä kertaa, niin suosittelen varaamaan vähintään 45-60min ajan, sillä ensimmäisellä kerralla aikaa kuluu potilastietojen täyttämiseen, sekä tutkimiseen ja testaamiseen.

VARATUN AJAN PERUMINEN JA SIIRTÄMINEN

HUOM! Jos varaamasi aika ei sovikaan sinulle, muista siirtää tai perua se vähintään 24 tuntia ennen hoidon alkua. Voit peruttaa ajan itse nettiajanvarauksen kautta, puhelimitse soittamalla tai jättämällä ääniviestin, tekstiviestillä/ WhatsApp viestillä tai facebookin/ istagramin kautta. Liian myöhään perutuista/ peruuttamattomista ajoista peritään 100% listahinnan mukainen hinta.

Muista tutustua voimassaoleviin hintoihin ja varausehtoihin, ennen ajanvarausta. Varausehtoihin pääset tutustumaan täältä.

Halutessasi voit laittaa palautetta minulle. Sekä risut, että ruusut ovat tervetulleita tänne.

Halutessasi voit ottaa minuun yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella:

%d bloggaajaa tykkää tästä: