Ajanvarausjärjestelmän vaihto

Mynämäen ajanvaraus vaihtuu 1.3.2022 alkaen. Timman tilalle tulee Booksalon.

Booksalon ja nykyinen maksupäätteeni toimivat yhdessä, jolloin sähköisten kuittien lähettäminen on aiempaa helpompaa. Myös ajanvarauksen hallinnointi asiakkaalle on aiempaa helpompaa. Haluatpa siirtää aikaasi 10 minuutilla eteenpäin tai seuraavalle viikolle, niin saat hallinnoitua varausta helposti itse. Enää varausta ei siis tarvitse perua ja erikseen käydä varaamassa uutta tilalle.

1.3.2022 eteenpäin löydät vapaat ajat löydät uudesta varausjärjestelmästä:

<button onClick="Booksalon.openOverlayWidget()">Varaa aika</button>

Turun päässä toimii edelleen Timma:n ajanvarausjärjestelmä, mutta minut löytää nykyään HEIA Beautyn kanssa samasta järjestelmästä https://varaa.timma.fi/heiabeautystudio

Kaksi toimipistettä (Mynämäki+ Turku)

Takaisin Turkuun kotiutuneena minulla on mahdollisuus tehdä kahdessa toimipisteessä töitä. Nyt voit siis valita kumpi on sinulle kätevämpi sijainti: Turku vai Mynämäki. Aloitan opinnot tammikuussa 2022, joten tämä rajoittaa jonkin verran aikojen saamista.

Turun toimipisteen löydät osoitteesta Maariankatu 6, HEIA Beautyn kanssa samoista tiloista

Pääpaino töissä pysyy edelleen Mynämäessä ja Turun päähän availen lähinnä joitakin ilta- ja viikonloppuaikoja. Koulun aikataulut kuitenkin vaihtelevat aika paljon, joten kannattaa rohkeasti kysellä itselle sopivia aikoja. Parhaiten saat minut kiinni WhatsAppin kautta numerosta 0402542810. Kummassakin toimipisteessä on käytössä Timman ajanvarausjärjestelmä. Turun ajanvaraukseen pääset oheisen linkin kautta: https://timma.fi/heiabeautystudio

Turussakin tuttuun tapaan maksutapoina kortti, käteinen, smartum ja e-passi

Lämpimästi tervetuloa kumpaankin toimipisteeseen!

-TS

Paljon uutta

Uusi toimipiste, uusia palveluita, uusi hinnasto, uusia maksutapoja… ja mitä kaikkea? Viime aikoina on tullut paljon muutoksia moneenkin asiaan ja tästä postauksesta löytyy vastauksia moniin kysymyksiin.

Uusi toimipiste

Alun perin minun oli tarkoitus toimia Mynämäellä vain osa-aikaisesti, mutta 21.9.2021 alkaen päädyinkin siirtymään kokonaan Mynämäelle. Osittain muuton syynä oli se, että asun itse Taivassalossa ja Turkuun 5-6 kertaa viikossa ajettava työmatka + työmatkasta, autopaikasta ja itse toimitilasta koituvat kulut kasvoivat todella koviksi.

Jokainen asiakas on yksilö ja kaipaa yksilöllistä hoitosuunnitelmaa. Pidemmän päälle aiemmissa tiloissani Turussa en olisi pystynyt pidemmällä tähtäimellä tarjoamaan enää laadukasta, yksilöllistä palvelua kilpailukykyiseen hintaan.

Nykyisen toimitilani löydät siis Mynämäen ydinkeskustasta Kynsihuoneen tiloista, osoitteesta Keskuskatu 15. Yhteystietoni ovat pysyneet samana, mutta nettiajanvaraus toimii nykyään https://varaa.timma.fi/tshieronta (aukeaa uuteen ikkunaan)

Uusi hinnasto

Mynämäen hintataso on hieman Turkua edullisempi. Nämä hinnat vastaavat aikalailla sarjakorttien kertahintoja, josta johtuen en ainakaan toistaiseksi sarjakortteja myy. Minulla on käytössä kuitenkin ”leimakortti”, jossa joka 5. kerralla saa -10% alennuksen. Korttia voi hyödyntää kaikkiin palveluihin ja kaiken mittaisiin hieronta-aikoihin, eikä sillä ole mitään voimassaoloaikaa. Kortin saat mukaan seuraavalla käynnilläsi.

Hinnastoon on ilmestynyt myös uusina palveluina kuumakivihieronta ja intialainen päähieronta. Näistä palveluista on tulossa vielä omat esittelyt, mutta palvelut löytyvät jo nettiajanvarauksesta. Jos kaipaat apua ajanvarauksessa/ oikean ajan varaamisessa, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Uudet maksutavat

Tuttuun tapaan kortti ja käteinen toimivat edelleen varmoina maksuvälineinä, mutta niiden rinnalle olen taas saanut tuotua työnantajien tarjoamia hyvinvointietuja.

Nyt otan vastaan siis myös Smartum Pay, ePassi, sekä Eazybreak- maksutapoja.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uusiin valoisiin tiloihini Mynämäkeen!

Uusi toimipiste+ maksutavat

3.9.2021 alkaen hieronta-aikoja on varattavissa myös Mynämäelle. Toimin siellä Kynsihuoneen viihtyisissä ja valoisissa tiloissa aina perjantaisin. Mynämäen ajat ovat varattavissa omasta työnumerostani 0402542810, sekä omasta nettiajanvarauksestani https://varaa.timma.fi/tshieronta. Kynsihuone sijaitsee Mynämäen keskustassa osoitteessa Keskuskatu 15. Liikkeen edestä löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Ihanassa jatkan edelleen ma-to + syksyn myötä teen taas joitakin viikonloppuja. (Huomioi myös Ihanan uusi osoite 1.7.2021 alkaen on Kristiinankatu 4)

UUDET MAKSUTAVAT + HINNASTO

Mynämäellä käy syyskuusta alkaen maksutapoina myös E-passi ja Smartum, sekä MobilePay. (Huom! Nämä siis vain Mynämäellä, Turun toimipisteellä edelleen vain käteinen/ korttimaksut)

Mynämäen hinnaston näet alla. Opiskelija-alennus on voimassa myös Mynämäellä, mutta sarjakortteja en ainakaan toistaiseksi siellä myy. Valitettavasti myös Ihanasta ostetut sarjakortit käyvät vain Ihanassa.

Kuten hinnastosta huomaa, niin palvelutarjontaan tulee myös uusia palveluita syyskuun aikana. Olen elokuun aikana sekä päähieronta-, että kuumakivihieronnan koulutuksissa, jonka jälkeen ne tulevat myös nettiajanvaraukseen tarjolle.

Lämpimästi tervetuloa kumpaankin toimipisteeseen!

-TS

Miten saada hyvä hieronta?

Tuntuuko joskus, ettei hieronta vastannut odotuksiasi? Tässä muutama käytännön vinkki, joilla varmistaa, että saat rahoillesi vastinetta.

Miksi tulit hierontaan?

Onko sinulla akuutteja kipuja, särkeekö pää, huimaako, puutuuko jokin raaja, onko sinulla liikerajoituksia, etkö palaudu treeneistä tarpeeksi nopeasti? Kerro hierontaan tullessasi mahdollisimman tarkasti oireistasi, joihin toivoisit saavasi apua. Sinun ei tarvitse tietää, mistä oireet johtuvat tai mitä tulisi hieroa, se on hierojan tehtävä. Jos tulit hierontaan vain rentoutumaan ja ottamaan hetken omaa aikaa, kerro sekin.

Kaikkein haastavinta on hoitaa asiakkaita jotka tulevat hierontaan kertomalla, ettei ole mitään erityisiä ongelmia tai kiputiloja, eivätkä oikein osaa sanoa mitä hieronnalta toivovat, mutta hieronnan jälkeen ovat pettyneitä saamaansa hoitoon. Kertomalla toiveesi ja odotuksesi hieronnan suhteen, hierojan on huomattavasti helpompi rakentaa hoito juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Epämukava olo hieronnan aikana?

Hieronnan alussa hoitopöytä koitetaan säätää niin, että asentosi on mahdollisimman mukava. Varsinkin pidemmissä hieronnoissa asento voi alkaa tuntua epämukavalta, päätuki voi alkaa painaa tai voi tulla kylmä. Varsinkin jos kärsit migreenistä, niin hieronnan aikanakin saattaa tulla päänsärkyä tai pahoinvointia. (tätä tapahtuu toki melko harvoin) Kaikista näistä asioista kannattaa sanoa hierojalle, emme osaa lukea ajatuksia.

Hierontavoimakkuus

Voit toki jo hieronnan alussa kertoa hierojalle millaiseen hierontaan olet tottunut tai oletko esim. herkkä kutiamaan. Hieronnan aikana voit sanoa voimakkuudesta koska tahansa. Toinen puoli selästä saattaa olla kipeämpi tai hartiassa todella kipeä kohta, jota tulee käsitellä kevyemmin. Vaikka hieronnalla koitettaisiin lievittää lihaskireyksiä ja kiputiloja, tulisi hieronnan silti tuntua hyvältä. ”Makeakipu” on ihan ok, mutta jos joudut puremaan hammasta, kannattaa voimakkuudesta sanoa. Vaikka olisit kuinka ”jumissa” ja vaikka hieroja runnoisi sinua kaikin voimin, eivät lihaskireydet katoa yhdellä käyntikerralla. (Toki yhdellä käyntikerralla voi huomata jo merkittävän eron, mutta ongelmien hoito vaatii usein useamman käyntikerran.)

Photo by Pedro Figueras on Pexels.com

Silti jokin mättää?

Olet jo sanonut kaikesta edellämainitusta hierojalle, mutta silti jokin mättää? Aina ”kemiat” eivät kohtaa, hoitotila ei ole viihtyisä, ajanvaraus oli jotenkin tosi hankalaa… Jokaisella hierojalla on ”oma käsiala” ja oma tyyli palveluntarjoajana. Kannattaa siis kokeilla useampaa hierojaa, jotta löytää sen ”oman”. (Itse olen melko vaativa hierojan suhteen, joten suosittelen samaa muillekin- aina ei kannata tyytyä siihen halvimpaan tai ensimmäisenä vastaan tulleeseen vaihtoehtoon)

-TS