Uusi hinnasto 13.4. alkaen

Uusien toimitilojen myötä astuu voimaan myös uusi hinnasto. Isoin muutos uudessa hinnastossa näkyy varmasti sarjakorteissa, sillä 5x ja 10x kortit vaihtuvat 3x ja 6x kortteihin. (Uusissa sarjakorteissa alennusprosentti on 5%-10%) Uudet sarjakortit ovat voimassa 6kk ostohetkestä.

HINNASTO 13.4. ALKAEN 2.0

Nykyiset hinnat ovat voimassa 13.4. asti ja nykyisiä 5x ja 10x sarjakortteja myyn normaalisti siihen asti. Nykyiset sarjakortit ovat normaalisti käytettävissä myös uudessa toimipisteessä, niiden voimassaoloaikojen puitteissa.

Aleryhmiä on jo matkan varrella karsiutunut pois yhteistyökuvioiden muututtua ja tällä hetkellä käytössä on ainoastaan opiskelija-alennus voimassaolevaa opiskelijakorttia näyttämällä. 13.4. alkaen opiskelija-alennus on – 10% kertakäyntien hinnoista.

ihanakauneushoitola
13.4. alkaen löydät minut kauneushoitola IHANA:n tiloista.

Tervetuloa hierontaan!

-TS

YRITYS MUUTTAA

13.4.2020 alkaen löydät minut kauneushoitola IHANA:n tiloista, osoitteesta Kristiinankatu 9, 20100 Turku.

ihanakauneushoitola

Säilytän edelleen omat nettisivuni ja yhteystiedot säilyvät puhelinnumeron ja sähköpostin osalta edelleen ennallaan. Timman nettiajanvarauslinkki muuttuu kuitenkin Ihanan alle ja aikoja voi varata myös yllä olevasta Ihanan numerosta.
13.4. asti ajat löytyvät vielä tuttuun tapaan omilta sivuiltani. Sen jälkeen nettiajanvaraus siirtyy tänne.

Vanhat sarjakortit ja lahjakortit ovat käytettävissä myös uudessa toimipisteessä niiden voimassaoloaikojen puitteissa.

Myös hinnasto päivittyy 13.4. alkaen. Kannattaa siis vielä hyödyntää nykyiset hinnat. (Päivitetty hinnasto ilmestyy myös lähipäivinä. Päätähuimaavia muutoksia hintoihin ei ole tulossa, puhutaan muutamista euroista. Sarjakortteihin ja aleryhmiin on tulossa hieman enemmän muutoksia.)

-TS

Corona ja hieronta?

Jos haluat coronaa pakoon edes puoleksi tunniksi, niin suosittelen tulemaan hierontaan. Olen itse jo melko kypsä koko aiheeseen ja siitä aiheutuneeseen hysteriaan, joten voin luvata ettei siitä tarvitse puhua sanaakaan hieronnan aikana.

Voiko hieronnassa oikeasti käydä ihan normaalisti?

Tosissaan, voit käydä hieronnassa täysin totuttuun tapaan. Toki kannattaa olla entistä tarkempi sen suhteen, että olet hierontaan tullessasi täysin terve. Siirräthän/ peruthan aikasi siis ajoissa, jos hiemankaan epäilet terveydentilaasi. Ja aina voit laittaa minulle viestiä ja kysyä, miten kannattaa toimia, jos et ole itse varma.
Riski saada tartunta hieronnan myötä on olemattoman pieni. Toimitiloissani on maksimissaan neljä ihmistä kerrallaan: kaksi hierontapuolella ja kaksi kosmetologin puolella. (Useimmiten tiloissa kuitenkin on vain kaksi ihmistä kerrallaan ja kun molemmat ovat terveitä, on tartuntariski olematon.)

Toimipisteelläni hygieniasta on huolehdittu samoin kuin ennenkin:

  • hierontapöytä puhdistetaan ja desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen ja hierontapöydän suojapaperi vaihdetaan puhtaaseen
  • käytössä olevat pyyhkeet menevät käyntisi jälkeen pyykkiin ja seuraavalle asiakkaalle varataan taas puhtaat, käyttämättömät pyyhkeet
  • pesen ja desinfioin käsiäni jatkuvasti ennen hierontaa ja tietenkin myös sen jälkeen
  • saippuaa ja käsidesiä on toimipisteelläni myös teidän asiakkaiden käyttöön ja suosittelen lämpimästi niiden käyttöä
person washing his hand
Photo by Burst on Pexels.com

Tervetuloa hierontaan!

-TS

Raskaana ollessa hierontaan?

Raskaus herättää varmasti kysymyksiä, kun kehossa tapahtuu monenlaisia muutoksia raskauden edetessä. Raskauden mukanaan tuomat muutokset ja oireet ilmenevät eri ihmisillä eri tahtiin ja ne tulee huomioida myös hieronnassa.

pregnant woman sitting on bathtub
Photo by lucas mendes on Pexels.com

Lähtökohtaisesti hieronnassa saa käydä läpi koko raskausajan. Kun tulet hierontaan, kerro hierojalle raskaudesta, olipa raskaus missä vaiheessa tahansa. Keskenmenon riski on korkeimmillaan raskauden alkuvaiheessa ja tämä tulee huomioida myös hieronnassa. On siis tärkeää, että hieroja on tietoinen raskaudestasi jo heti raskauden alkumetreillä. ”Runnominen” ei muutoinkaan olisi hierottaessa suotavaa, mutta erityisesti raskausaikana hierontaa pitää hieman keventää, erityisesti alaselän alueelta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että hieronta olisi hyödytöntä tai täysin tehotonta. Varmasti yksi suurimmista muutoksista on kehon painopisteen muuttuminen kasvavan vatsan myötä. Tämän myötä luonnollisesti selkärangan asento ja ryhti muuttuvat, joka kuormittaa lihaksia uudella tavalla ja tuovat mukanaan mm. alaselkäkivut. Myös stressihormoneja saattaa olla kehossa melkoisesti uuteen tilanteeseen totutellessa. Hieronnalla saadaan mielihyvähormoneja liikkeelle ja lievitettyä ryhtimuutoksen mukanaan tuomia kiputiloja.

Raskauden myötä kasvava vatsa estää jossakin kohtaa vatsallaan olemisen, mutta se ei haittaa hierontaa. Hieronta voidaan tehdä kylkimakuu- asennossa tai istuen tai normaalisti vatsamakuulla vastaanotolta löytyvän Belloost-tyynyn avulla. Tällaisen tyynyn avulla pystyy olemaan raskauden viimemetreille asti vatsallaan, mikäli asento ei muuten aiheuta esim. pahoinvointia.

woman wearing white collared blouse
Photo by Dominika Roseclay on Pexels.com

Kuten jo aiemmin todettu, jokaiselle raskaus on henkilökohtainen kokemus. Toiset pystyvät toimimaan normaalilla arkirutiinilla viime metreille asti, kun toisilla taas toimintakyky saattaa rajoittua jo hyvinkin varhaisessa vaiheessa. Toisille myös hieronta toimii hyvänä stressin lievittäjä läpi raskauden, kun toisille se saattaa lisätä esim. pahoinvointia. Todennäköisesti, jos olet muutoinkin tottunut käymään hieronnassa säännöllisesti, niin keho ottaa hierontaa todennäköisesti normaaliin tapaan vastaan myös raskausaikana.

Jos jokin epäilyttää hierontaan tullessa tai aikaa varatessa, niin kaikki kysymykset ovat tervetulleita. En itse ole erikoistunut raskaana oleviin tai raskausajan hierontaan, mutta ohjaan tarvittaessa asiaan erikoistuneemmalle hoitajalle, josta saat lisäohjeita/ -apua.

Tervetuloa hierontaan, myös raskausaikana!

-TS

Arvostele, vaikuta ja voita

Tiesithän, että yrityksille on tärkeää kuulla mielipiteesi saamastasi palvelusta tai ostamastasi tuotteesta? Tämän palautteen perusteella yritys pystyy kehittämään toimintaansa entistäkin paremmaksi ja asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.

Hierojana saan ainakin itse suoraa palautetta asiakkailta heti hieronnan jälkeen ja arvosta tätä suuresti. Olet kuitenkin varmasti itsekin ollut tilanteessa, jossa etsit itsellesi sitä uutta vakio hierojaa tai hyvää hierojaa oman hierojasi lomaillessa? Hierojia löytyy toki googlaamalla pilvin pimein Turunkin alueelta, mutta olisi varmasti kiva lukaista muiden kokemuksia, jotta saisi jonkinlaisen ennakkokäsityksen, vastaako kyseinen hieroja omia tarpeita ja toiveita.

Yritykseni hakee vahvasti uutta suuntaa seuraavan vuoden sisällä, toimiala laajenee ja muutoksia on tiedossa. Nyt sinulla on siis hyvä tilaisuus päästä vaikuttamaan tulevaan.

ARVOSTELEMALLA OLET MUKANA ARVONNASSA

Haluan haastaa sut antamaan julkista palautetta ja jakamaan sun kokemuksia omasta yrityksestäni. Millainen oli sun hierontakokemus, jäikö jokin uupumaan, kaipaatko jotakin lisäpalveluita, muita toiveita? Oli kokemuksesi sitten hyvä tai huono, niin toivoisin pientä perustelua arvostelullesi. (Tämä ei toki ole pakollinen, mutta palautteena pelkkä ”oli ok”, ei juurikaan kerro kenellekään mitään. )

Arvostelun voit jättää Facebookin, Googlen tai Timman kautta. Halutessaan palautetta voi toki laittaa somen kautta viestitsekin. Kaikkien 15.4.2020 arvostelun jättäneiden kesken arvotaan 3kpl 30min hierontalahjakortteja. 

Facebookin arvosteluun pääset tästä
Googlen arvosteluun pääset tästä

white smartphone
Photo by Cristian Dina on Pexels.com

Kiitos jo etukäteen arvostelustasi!

-TS